Win een fotosessie! │ portret- en kinderfotograaf in Leiden, Zuid-Holland

Vandaag ben ik mijn eerste Like, Share & Win actie gestart. Bij 200 likes van de Facebookpagina van Kleine Spruit Fotografie verloot ik een mini fotosessie. Erg leuk en een flinke uitdaging. Ik ben gestart met 74 likes, dus in totaal hoop ik er 126 bij te krijgen, een flink aantal.

Het is ook een uitdaging om het juiste voor elkaar te krijgen. Laatst deed ik zelf mee aan een actie en vond ik de pagina van de persoon leuk en deelde netjes het bericht, zonder goed te lezen. Toen kwam ik er later achter dat ik ook aan had moeten geven waarom ik wilde winnen. Had ik toch beter moeten lezen!

Dat merk ik nu bij mijn eigen actie ook een beetje. Mensen vergeten het bericht openbaar te delen of liken het bericht in plaats van de pagina. Het is erg jammer als ze daardoor deelname  aan de loting moeten mislopen.

Wil je ook een mini fotosessie winnen? Ga dan naar http://www.facebook.com/kleinespruitfotografie, like deze pagina en deel het bericht openbaar (door bij het delen onderaan Openbaar te selecteren in plaats van Vrienden).

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie
Leiden

1782575_10203251123464166_886129702_o

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: