39 weken zwanger │ Zwangerschapsfotografie, fotograaf in Leiden, Zuid-Holland

Op maandagavond liet Tamara een voicemailberichtje voor me achter. Ze was 38,5 week zwanger en wilde eigenlijk toch wel graag een fotosessie met haar bolle buik. Het moest alleen wel snel plaatsvinden. Gelukkig zat ik nog steeds in mijn bevallingsverlof en kon Tamara gelijk op donderdag al langskomen. Alle twee duimden we flink dat de kleine niet eerder geboren zou worden.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik wel een beetje verbaasd was. De meeste zwangerschapsfotosessies vinden tussen de 32 en 36 weken plaats. Daarna houdt de vrouw meestal meer vocht vast, komt de buik lager te hangen door de indaling en gaat het gezicht veranderen. Ik zelf was echt geen plaatje meer in de laatste weken van beide zwangerschappen. Maar iedere vrouw is anders en zo ook deze dame. Inmiddels bijna 39 weken zwanger en wat een beauty!

We hebben een leuke shoot gehad en als alles goed gaat, mag ik waarschijnlijk ook foto’s maken van haar kleine. Ik kijk ernaar uit!

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-Blog-Zwanger-fotosessie-39-weken

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

Een gedachte over “39 weken zwanger │ Zwangerschapsfotografie, fotograaf in Leiden, Zuid-Holland

  1. Pingback: Newborn Isa │ 12 dagen oud │ fotosessie in Leiden │ fotograaf, daglicht, Leiden, Zuid-Holland | Kleine Spruit Fotografie

Reacties zijn gesloten.