Newborn met grote zus in Leiderdorp │ fotosessie, fotograaf in Leiden, Zuid-Holland

De papa en mama van Brent kregen deze fotosessie cadeau, wat een ontzettend leuke herinnering is voor later. Toen Brent 12 daagjes oud was, kwam ik langs. Ook Brent zijn grote zus Manou mocht op de foto. Samen worden ze vereeuwigd op canvas voor aan de muur boven hun speelhoek.

Zoals wel gebruikelijk lijkt bij mij, newborns vinden het natuurlijk erg gezellig dat ik er ben en ze willen er dan ook geen moment van missen, was Brent wakker tijdens de fotoshoot. Af en toe vielen zijn oogjes even dicht, maar hij was nooit diep in slaap. Ik probeer de newborns meestal wel wat dieper in slaap te krijgen, maar wanneer dit niet lukt, is dat geen probleem natuurlijk! Als een newborn slaapt, kan hij of zij wat makkelijker in verschillende poses gelegd worden, zoals languit op de buik of in de foetushouding. Maar als ze wakker zijn, hebben ze vaak wat meer verschillende gezichtsuitdrukkingen of blikken en ook dat is leuk!

Overigens vinden newbornfotosessies altijd in de eerste twee weken na de geboorte plaats. Baby’s slapen dan nog erg veel en kunnen dan nog in de foetushouding gelegd worden.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-Blog-newborn-grote-zus-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland

Kleine-Spruit-Fotografie-broer-en-zus-fotograaf-Leiden

IMG_3602

IMG_3572

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: