Newborn Fenna in Leiderdorp │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Alweer ruim 3 weken geleden kreeg ik een telefoontje dat Fenna was geboren, 2 dagen eerder dan uitgerekend. Omdat de ouders graag een foto wilden gebruiken voor het geboortekaartje, wilde ik zo snel mogelijk langskomen. Helaas laten bevallingen zich niet (altijd) plannen, dus soms is het even puzzelen om een plekje in mijn agenda te vinden. Daarom is het ook erg belangrijk dat als je jouw prachtige newborn door mij wilt laten fotograferen, je dit een aantal weken van tevoren aangeeft, zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Gelukkig had dit stel dit gedaan!

Ook hier was het weer even puzzelen, vooral omdat fotograferen niet mijn hoofdbaan is en ik toevallig in deze week nog een newbornshoot gepland had staan. Uiteindelijk besloot ik om (op mijn verjaardag :-)) een paar uurtjes vrij te nemen om langs te gaan.

Fenna was gevoed toen ik aankwam en lag lekker in een warme deken op me te wachten. Ze was nog wakker. We hebben haar eerst met de oogjes open gefotografeerd en tussentijds deden we af en toe even een deken om haar heen, omdat ze die ochtend net aan een goede temperatuur had. Met hulp van de kraamverzorgende viel Fenna uiteindelijk in slaap.

Nadat we nog wat foto’s van haar alleen hadden genomen (ook met een mutsje dat haar tante uit Peru had meegenomen), mocht ze met papa en mama op de foto. Mama was direct al verliefd op het plaatje van papa met Fenna op zijn blote borst. Daar had ze geen foto’s voor nodig.

Bedankt voor het vertrouwen in mij! Ik voelde me zeer welkom bij jullie kersverse gezin.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Collage-Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-Leiderdorp-Fenna-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-2 Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-3 Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-4 Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-5  Kleine-Spruit-Fotografie-Baby-Fenna-Newborn-Leiderdorp-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-met-mama

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │