Fotosessies in de afgelopen periode │ verzamelartikel – augustus, september, oktober │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland, kinderen, zwangerschap, familie, Park Cronesteyn, buiten, binnen, daglichtstudio

Ik vind het ontzettend leuk om berichtjes op mijn blog te plaatsen. Helaas is het er de afgelopen periode bijna niet van gekomen. Het was naast mijn andere werk ontzettend druk met fotosessies, nabewerken, etc. Omdat ik het toch wel erg leuk vind om iets over de fotosessies in de afgelopen periode te plaatsen, heb ik besloten een keer een verzamelblog te maken.

Zo waren er de zwangerschapsfotosessies, zowel buiten als binnen. Eerst ben ik op pad geweest met Tamara, winnares van een actie op mijn Facebookpagina, en ik mocht ook mijn zwangere schoonzus, broer en nichtje op de foto zetten. Ook mocht ik nog een leuke combinatiefotosessie doen: zwangerschap, kind en familie in het Panbos en later zelfs nog een newbornfotosessie van dochter Lara.

Collage-buiten-fotosessie-Park-Cronesteyn-zwangerschap-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-blog-verzamel   Collage-daglichtstudio-zwangerschap-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-blog-verzamel

Natuurlijk mocht ik ook een aantal newborns vastleggen. Ik ging op ‘kraambezoek’ bij Fenna, Jessy, Christopher en Lara. Wat is dat toch bijzonder om te mogen doen. Ik kijk uit naar het moment dat ik de dochter van mijn broer en schoonzus mag fotograferen! Aan de fotoshoot van newborn Fenna heb ik een blogartikel gewijd en de ouders van de andere newborns houden de foto’s liever voor zichzelf. Hetzelfde geldt voor een supergave lifestyle fotosessie die ik heb mogen doen met een heel leuk 3 maanden oud meisje met haar ouders en hun hond. Helaas kan ik daar ook geen foto’s van laten zien, maar een life style fotosessie (in jouw eigen huis, met jouw eigen spullen) is zeker een aanrader!

In de daglichtstudio zijn er verschillende kindjes langs geweest: Cas, Thijs (hun moeder had een actie van mijn Facebookpagina gewonnen), Amber, David, Nina, Gijs, Fleur, Margriet en Mila. Allemaal heel verschillende kinderen, maar een ding hadden ze bijna allemaal gemeen: ze gingen het liefst met hun rug naar me toe zitten! Met verschillende trucjes hebben we toch mooie foto’s van ze kunnen maken. 🙂 En ook sommige ouders vonden het leuk om ook even met de kinderen op de foto te gaan. Het was af en toe wel warm in de daglichtstudio met die hete dagen. We hebben een keer een fotoshoot moeten verzetten, omdat het toen echt te heet was.

Collage-daglichtstudio-kinderen-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-blog-verzamel

Collage-daglichtstudio-kinderen-ouders-papa-mama-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-blog-verzamel

Er waren ook families die graag op de foto wilden. Hiervoor is Park Cronesteyn uitermate geschikt. Zeker met de herfstkleuren. En dat is voor mij naast de deur. Het is toch te gek dat ik heerlijk op de fiets naar een fotosessie toe kan gaan!

Collage-fotosessie-buiten-familie-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-blog-verzamel

En dan hebben we nog de kinderen (Thijs en Luuk, samen met hun ouders, en Yuna, en ook Mara, Vayenne, Stein en Ruby, waar ik nog wel een blogartikel over heb geschreven en mijn buurmeisje Iris, kleine Mees en natuurlijk mijn eigen kinderen) die tijdens het golden hour op de foto gingen. Bijna al deze fotosessies vonden ook in Park Cronesteyn plaats. Dat vind ik toch wel het allerleukst om te doen. Helaas is het elke keer weer een gokje. We prikken een datum, ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Vervolgens kijken we de hele week of de weersverwachtingen goed zijn voor die dag. Meestal hadden we geluk. Soms was het bewolkt, maar liet het zonnetje zich af en toe toch nog even zien. En dan krijg je, vind ik, toch wel de mooiste foto’s. Daarom heb ik in juli ook een workshop Fotograferen tijdens het golden hour gevolgd. Om nog meer trucs te leren hoe je de zon het mooiste op de foto krijgt. En dat is in de meeste gevallen aardig gelukt. Zie hieronder het resultaat.

Collage-fotosessie-buiten-kinderen-Kleine-Spruit-Fotografie-Leiden-fotograaf-Zuid-Holland-Park-Cronesteyn-golden-hour-blog-verzamel

Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in mij. Ik vond het stuk voor stuk leuke fotosessies om te doen!

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │