Newbornfotosessie in daglichtstudio │ 6 dagen oud │ gezin, fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Op 7 november is mijn nichtje Chloë geboren en een paar dagen later, toen ze zes dagen oud was, mocht ik haar fotograferen. Ik vond het erg bijzonder om te doen. We hebben meerdere nichtjes en neefjes, maar dit is het eerste nichtje dat ik op de foto mocht zetten. Toen de anderen klein waren, hield ik mij nog niet zo bezig met fotografie.

De fotoshoot vond plaats in mijn daglichtstudio en ging erg relaxed. Het scheelt toch als de ouders mij kennen en het daardoor zelf minder spannend vinden.

Ik vind het altijd een eer om newborns te fotograferen en vind baby’s echt heel lief. Maar in dit geval moest ik mijzelf soms even toespreken als ik te lang naar Chloë aan het kijken was en alles zelf ook zo schattig vond in plaats van haar te fotograferen.

Ondanks dat Chloë veel wakker was en tussendoor misschien wel vijf keer aan de borst is geweest, hebben we heel wat mooie foto’s kunnen maken.

De foto’s zijn inmiddels afgeleverd en ik kon het niet laten er ook een paar voor mijzelf af te drukken voor in het familiefotorek! 🙂

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-zus-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-1 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-1Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-gezin-fotograaf-Leiden-daglichtstudioKleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-3Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-zus-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-2 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-4 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-gezin-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-2 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-gezin-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-3 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-moeder-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-1

Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-2

Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-vader-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-1

Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-daglichtstudio-5

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │