Familiefotosessie in Panbos │ Katwijk, fotograaf in Leiden, Zuid-Holland

In maart van dit jaar mocht ik Tamara haar zwangere buik op de foto zetten en een paar weken later haar dochtertje als newborn. Twee maanden geleden nam ze contact met mij op voor een familiefotosessie. Ik heb nog niet zo heel veel familiefotosessies gedaan, dus ik vond het leuk dat ik, zonder duidelijke foto’s in mijn portfolio, hiervoor gevraagd werd. En ik vond het heel leuk om te zien hoe de kleine Nina gegroeid was.

De zon scheen, het was nog een heerlijke temperatuur voor begin november. En we hadden geluk, want in de week ervoor regende het veel, dus via berichtjes op de telefoon hielden we contact over of de fotosessie verplaatst moest worden en wat de meest geschikte locatie was (Panbos of Park Cronesteyn). Uiteindelijk, omdat de zon volop scheen, kozen we voor het Panbos.

Het was een gezellige fotoshoot. Op verschillende plekken maakten we foto’s tussen de door de herfst in mooi geel, rood en bruin gekleurde bomen. En kleine Nina, die tijdens de fotoshoot haar ogen al nauwelijks kon open houden, zal vast zeer lekker geslapen hebben, toen we klaar waren.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-1  Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-3 Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-2Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-4 Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-5 Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-6 Kleine-Spruit-Fotografie-familieshoot-gezin-fotosessie-Panbos-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-7

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

Een gedachte over “Familiefotosessie in Panbos │ Katwijk, fotograaf in Leiden, Zuid-Holland

  1. Pingback: Newborn Isa │ 12 dagen oud │ fotosessie in Leiden │ fotograaf, daglicht, Leiden, Zuid-Holland | Kleine Spruit Fotografie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: