Newborn Max │ 12 dagen oud │ fotosessie in Leiden │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Op 3 augustus was de mama van deze kleine man uitgerekend, maar op 28 juli kwam hij al ter wereld. Wat een lief mannetje. We begonnen met foto’s van Max alleen. In het begin was hij wat onrustig. Iedere keer als we hem wilden verleggen, begon hij weer te maaien met zijn armpjes en beentjes. We besloten hem nog even te laten drinken toen hij wel erg vaak begon te happen. En daarna ging het geweldig. Af en toen nog wat beweeglijk, maar hij sliep wel heerlijk door. Vaak probeer ik de beentjes van een newborn wat ingetrokken neer te leggen, maar deze man deed dat steeds zelf. Hij vond het heerlijk om met opgetrokken beentjes te liggen.

En zo lief als Max was, zo aardig waren ook zijn ouders. Ook zij deden het super voor de camera. Eerst in de slaapkamer: voor het raam, voor de badkamerdeur en vervolgens beneden op de bank.

Lieve papa en mama van Max en natuurlijk Max zelf: ik vond het een leuke shoot en het was ook nog eens erg gezellig. Bedankt dat jullie voor mij hebben gekozen.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-1 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-2 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-3 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-4 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-5 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-6 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-7 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-8 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-9 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-10 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-11 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-12 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-13 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-14 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-15
Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-16 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-17 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-18 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-19 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-newborn-uitgebreid-met-ouders-12-dagen-oud-jongen-20

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

Een gedachte over “Newborn Max │ 12 dagen oud │ fotosessie in Leiden │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

  1. Pingback: Minisessie gezin in Park Cronesteyn | Kleine Spruit Fotografie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: