Plekjes spotten samen met mijn jongste zoon │ park Cronesteyn │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Eens in de zoveel tijd ga ik op pad om plekjes te spotten. Soms ga ik op zoek naar nieuwe plekjes en soms, zoals een paar dagen geleden op een regenachtige dag, ga ik, als ik ergens een tijdje niet meer geweest ben, kijken hoe het er nu is. Mijn favoriete plekjes stonden er helaas niet meer zo mooi bij. Het hoge gras was gemaaid en de mooie bloemen waren uitgebloeid, maar niet getreurd, genoeg andere plekken om foto’s te kunnen maken.

Mijn jongste zoon Nick was mijn proefkonijn. Hij is best een mama’s kindje en is soms niet bij me weg te slaan, wat het moeilijk maakt om foto’s van hem te maken, maar het is gelukt! Hij wilde zelfs drie foto’s voor me poseren! De rest zijn allemaal foto’s waarbij ik hem riep zodat hij even keek of waar ik snel vooruit moest rennen, zodat hij op me af zou komen. Het fotograferen van kinderen zorgt ervoor dat mijn trukendoos zeer groot is. En Nick had het erg naar zijn zin en voelde zich superstoer met zijn regenlaarsjes aan.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-1 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-2 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-3 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-4 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-5 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-6 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-7 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-8 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-9 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-10 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-11 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-12 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-13 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-regenachtige-dag-jongen-kind-peuter-park-Cronesteyn-fotosessie-14

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: