Newborn Jonah │ 15 dagen oud │ fotosessie in Oegstgeest │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Jonah werd 3,5 week te vroeg geboren. Gelukkig ging alles erg goed en na een week ziekenhuis mocht hij mee naar huis. Het is dan altijd een beetje puzzelen wat het geschikte moment is voor een newbornfotosessie. Normaal gesproken vindt de fotosessie binnen twee weken na de geboorte plaats, maar bij een vroeggeboren kindje is dit vaak niet mogelijk. In principe houden we dan binnen twee weken na de uitgerekende datum aan. Maar omdat het zo goed ging, besloten zijn ouders om eerder contact met mij op te nemen en toen hij 15 dagen oud was, ging ik langs voor de fotosessie. Zo konden ze ook nog een foto gebruiken voor het geboortekaartje. Wat ik natuurlijk altijd een ontzettende eer vind!

Jonah deed het ontzettend goed. Hij was een van de makkelijkste newborns die ik gefotografeerd heb. Toen zijn zus Ruby erbij kwam, was het tijd voor een flesje melk, maar daarna konden we weer rustig verder gaan. Ook Ruby deed het super. Ik had haar al eens gefotografeerd toen ze samen met haar neef en nichten op de foto ging voor oma en opa. Ze was absoluut niet verlegen en nadat we even een praatje hadden gemaakt en we haar ervan overtuigd hadden dat ze haar snoepjes even aan de kant moest leggen, ging ze samen met haar broer op de foto.

Hieronder een kleine selectie van de mooie foto’s van dit stel.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-1

Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-2 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-3 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-4 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-5 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-6 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-7 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-8 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-9 Kleine-Spruit-Fotografie-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-newborn-fotosessie-met-zus-Oegstgeest-10

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: