Newborn Isa │ 12 dagen oud │ fotosessie in Leiden │ fotograaf, daglicht, Leiden, Zuid-Holland

Bijna twee jaar geleden mocht ik de zwangerschap van Tamara fotograferen en later ook haar dochter Nina als newborn. Nina was een van de eerste newborns die ik mocht fotograferen en een aantal foto’s werden ook voor het geboortekaartje gebruikt. Super trots was ik toen natuurlijk. Toen Nina een maand of 9 was, mocht ik haar nog eens fotograferen samen met de hele familie.

In januari van dit jaar nam Tamara weer contact met me op met de vraag of ik de newbornfotosessie van hun tweede kindje ook wilde verzorgen. Natuurlijk wilde ik dat. En ook nu wilden ze weer wat foto’s gebruiken voor het kaartje. Nu probeer ik een fotosessie altijd in de eerste week te laten plaatsvinden als er foto’s nodig zijn voor het kaartje. Zo ook bij Isa. Helaas kreeg ze last van een ontstoken oogje en was het beter om in de tweede week langs te komen.

De fotosessie verliep goed. Af en toe wat melk tussendoor en we konden mooie foto’s maken. Zusje Nina op de foto nemen was een grotere uitdaging. Vooral het maken van de gezinsfoto had wat voeten in de aarde. Maar ook dit hebben we voor elkaar gekregen.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie
Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-1 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-2 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-3 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-4 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-5 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-6 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-7 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-8 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-9 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-10 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-11 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-12 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-13 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-14 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-15 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-16 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-17 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-18 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-19 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-20 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-21 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-22 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-23 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-24
Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-25 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-26 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-27 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-28 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-29 Kleine-Spruit-Fotografie-newborn-fotograaf-Leiden-Zuid-Holland-daglicht-gezin-30

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: