Minisessie All black and white │ gewonnen fotosessie │ daglichtstudio, fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Joyce won de aprilactie op mijn Facebookpagina en de prijs was een minifotosessie All black and white. In 2016 verloot ik elke maand een leuke prijs op de Facebookpagina. De ene maand geef ik een korting, de andere maand een complete fotosessie en de volgende keer weer extra foto’s in hoge resolutie. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om mee te doen.

Joyce liet haar leuke dochtertje Yara van 7,5 maand op de foto gaan. Ze kon nog maar net zitten en deed het hartstikke goed.

Joyce nam ook haar moeder mee naar de sessie. Eigenlijk maken we bij een minisessie All black and white alleen foto’s met zwarte achtergrond, maar we moesten natuurlijk ook even een foto met drie generaties vrouwen uit dit gezin maken.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-1 Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-2

Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-3 Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-4 Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-5 Kleine Spruit Fotografie-minifotosessie b&w-daglichtstudio-meisje-gewonnen-6

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: