Familiefotosessie in Park Matilo │ november, koud, leuk, gezellig │ fotograaf, Leiden, Zuid-Holland

Deze minifotosessie vond plaats op een ochtend in november. Het was koud: er zat rijp op het gras en iedereen had leuke rookwolkjes uit hun mond. Maar het was gezellig. De kinderen deden het ondanks de kou ontzettend goed met hun jas uit. En er was zelfs een bikkel bij met korte mouwen!

De foto’s zijn een mooi kerstcadeau voor de opa’s en oma’s geworden.

En wat voor mij extra leuk was: Logan mocht ik als newborn al op de foto zetten. Ik vind het altijd zo leuk als mensen bij mij terug komen.

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie

kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-01 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-02 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-03 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-04 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-05 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-06 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-07 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-08 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-09 kleine-spruit-fotografie-fotograaf-leiden-zuid-holland-daglicht-familie-fotosessie-park-matilo-10

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

%d bloggers liken dit: