Familiefotosessie (meerdere gezinnen)

Prijs:

basispakket: € 195,-
all-in: € 375,-

Het basispakket is te boeken t/m 12 personen (vanaf 12 personen boek je automatisch het all-in pakket). Het all-in pakket is voor elk aantal personen te boeken. Hier geldt geen minimum of maximum aantal personen. Wil je alleen een aantal familiefoto’s en/of foto’s van kinderen of kleinkinderen om bijvoorbeeld cadeau te geven, boek dan een fotosessie Mini of Kleine spruit.

Inhoud basispakket:

– te gebruiken voor een uitgebreide familieshoot met meerdere gezinnen
– een fotosessie van ongeveer 1 – 1,5 uur
– 20 – 30 digitale fotobestanden (jpg) in webresolutie met logo van Kleine Spruit Fotografie, voor online gebruik op bijvoorbeeld social media
– een slideshow van de fotobestanden
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in hoge resolutie zonder logo naar keuze, geschikt om af te drukken*
– reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL naar de locatie)**

* Tegen meerkosten zijn extra digitale fotobestanden in hoge resolutie bij te bestellen. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.
** Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht.

All-in:

Wil je geen keuze hoeven maken uit de verschillende digitale fotobestanden en wil je de complete selectie van digitale fotobestanden in hoge resolutie (jpg, minimaal 30) toegestuurd te krijgen? Boek dan de familiefotosessie all-in! All-in kan alleen voorafgaand aan de fotosessie gereserveerd worden. Wanneer je de basis fotosessie boekt en achteraf besluit alle digitale fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs. Deze prijzen vind je op de pagina Producten. Je ontvangt alle bestanden op een leuke gepersonaliseerde houten usb-stick met foto en ook een fotoalbum van 15×15 met daarin een selectie van de foto’s.

Locatie:

Buitenlocatie
Wil je naar het strand, bos, park, duinen? Alles is in principe mogelijk. Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

Let op! Buitenfotosessie zijn in principe alleen nog in de namiddag/avond (afhankelijk van het jaargetijde) boekbaar, vanaf enkele uren voor zonsondergang.

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

Advertentie
%d bloggers liken dit: