Newbornfotosessie

De eerste paar weken van een babyleven zijn erg speciaal, maar gaan helaas meestal in razend tempo voorbij. Je vergeet zo snel hoe ieniemienieklein alles aan jouw kindje was en hoe bijzonder die periode was. Dan zou het toch wel heel fijn zijn als je zorgt voor een mooi aandenken van de eerste levensweken van jullie kostbaarste bezit.

Een standaard newbornfotosessie vindt in principe in de eerste twee a drie weken na de geboorte plaats. Het is belangrijk dat je zeker een a twee maanden voor de uitgerekende datum contact opneemt, zodat er ruimte in de agenda gereserveerd kan worden. Wanneer de baby geboren is, neem je z.s.m. contact op en spreken we een definitieve datum af. Een lifestyle newbornfotosessie vindt binnen ongeveer 6 weken na de geboorte plaats.

Een newbornfotosessie kan zo maar een paar uur tijd in beslag nemen. Belangrijk is om deze tijd te nemen en de baby tussendoor te verschonen of voeden als hij of zij hier aan toe is of om hem of haar in slaap te brengen. Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je een uitgebreide e-mail met informatie over het verloop van de fotosessie, de zaken waar je rekening mee moet houden en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Er zijn verschillende newbornfotosessies mogelijk:

 

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │