Newborn minisessie / voor het geboortekaartje

De eerste paar weken van een babyleven zijn erg speciaal, maar gaan helaas meestal in razend tempo voorbij. Je vergeet zo snel hoe ieniemienieklein alles aan jouw kindje was en hoe bijzonder die periode was. Dan zou het toch wel heel fijn zijn als je zorgt voor een mooi aandenken van de eerste levensweken van jullie kostbaarste bezit.

Een standaard newbornfotosessie vindt in principe in de eerste twee a drie weken na de geboorte plaats. Het is belangrijk dat je zeker een a twee maanden voor de uitgerekende datum contact opneemt, zodat er ruimte in de agenda gereserveerd kan worden. Wanneer de baby geboren is, neem je z.s.m. contact op en spreken we een definitieve datum af. Een lifestyle newbornfotosessie vindt binnen ongeveer 6 weken na de geboorte plaats.

Een newbornfotosessie kan zo maar een paar uur tijd in beslag nemen. Belangrijk is om deze tijd te nemen en de baby tussendoor te verschonen of voeden als hij of zij hier aan toe is of om hem of haar in slaap te brengen. Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je een uitgebreide e-mail met informatie over het verloop van de fotosessie, de zaken waar je rekening mee moet houden en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Er zijn verschillende newbornfotosessies mogelijk:

Newborn minisessie / voor het geboortekaartje

Prijs:

€ 115,-

Inhoud:

– een fotosessie van maximaal een uur waarbij foto’s gemaakt worden van de baby alleen (eventueel voor op het geboortekaartje)*
– de fotosessie vindt (indien ruim van tevoren gereserveerd) gegarandeerd binnen een week na de geboorte plaats
– van tevoren goede afstemming over wat de wensen zijn voor de foto’s
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in webresolutie met logo van Kleine Spruit Fotografie, voor online gebruik op bijvoorbeeld social media
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in hoge resolutie zonder logo naar keuze, geschikt om op het kaartje te gebruiken en om af te drukken**
– reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL tot aan de locatie)***

* Het is ook mogelijk om het geboortekaartje door Kleine Spruit Fotografie te laten ontwerpen. Neem contact op voor meer informatie en de kosten.

** Deze digitale fotobestanden worden door Kleine Spruit Fotografie geselecteerd. Het is voor de klant zelf bij deze fotosessie niet mogelijk om een keuze te maken. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.

*** Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht.

Locatie:

Bij je thuis
In de eerste periode na de bevalling zit je er niet altijd op te wachten om het huis uit te gaan. Daarom is het ook mogelijk om de fotosessie bij jullie thuis te laten plaatsvinden. Ik neem dan verschillende dekens en accessoires mee. Ook dan worden de foto’s gemaakt met uitsluitend daglicht.

Het kan ook op de lifestylemanier: er wordt geen gebruik gemaakt van mooie kleden als achtergrond of andere accessoires. Juist jullie eigen huis is hierbij de achtergrond waarin we jullie willen vastleggen. De foto’s kunnen gemaakt worden in de babykamer, op jullie eigen bed, in de huiskamer, … Overal waar het licht mooi is. Houd rekening met een reiskostenvergoeding bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │