Newborn standaard

De eerste paar weken van een babyleven zijn erg speciaal, maar gaan helaas meestal in razend tempo voorbij. Je vergeet zo snel hoe ieniemienieklein alles aan jouw kindje was en hoe bijzonder die periode was. Dan zou het toch wel heel fijn zijn als je zorgt voor een mooi aandenken van de eerste levensweken van jullie kostbaarste bezit.

Een standaard newbornfotosessie vindt in principe in de eerste twee a drie weken na de geboorte plaats. Het is belangrijk dat je zeker een a twee maanden voor de uitgerekende datum contact opneemt, zodat er ruimte in de agenda gereserveerd kan worden. Wanneer de baby geboren is, neem je z.s.m. contact op en spreken we een definitieve datum af. Een lifestyle newbornfotosessie vindt binnen ongeveer 6 weken na de geboorte plaats.

Een newbornfotosessie kan zo maar een paar uur tijd in beslag nemen. Belangrijk is om deze tijd te nemen en de baby tussendoor te verschonen of voeden als hij of zij hier aan toe is of om hem of haar in slaap te brengen. Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je een uitgebreide e-mail met informatie over het verloop van de fotosessie, de zaken waar je rekening mee moet houden en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Er zijn verschillende newbornfotosessies mogelijk:

Newborn standaard

Prijs:

basispakket: € 235,-
all-in: € 375,-

Inhoud basispakket:

– een fotosessie van 2,5 – 3,5 uur waarbij foto’s gemaakt worden van de baby alleen*
– 20 – 30 digitale fotobestanden (jpg) in webresolutie met logo van Kleine Spruit Fotografie, voor online gebruik op bijvoorbeeld social media
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in hoge resolutie zonder logo naar keuze, geschikt om af te drukken**
– fotoalbum met een selectie van de bestanden in formaat 15×15
– een slideshow van de fotobestanden
– reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL tot aan de locatie)***

* Let op: het hoofddoel is om foto’s te maken van de nieuwste aanwinst van het gezin. In principe worden er geen foto’s gemaakt met ouders, broertjes en/of zusjes, tenzij er tijd over is. Dit wordt dan ook aan het eind van de fotosessie gedaan.
** Tegen meerkosten zijn extra digitale fotobestanden in hoge resolutie bij te bestellen. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.
*** Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht.

All-in:

Wil je geen keuze hoeven maken uit de verschillende digitale fotobestanden en wil je de complete selectie van digitale fotobestanden in hoge resolutie (jpg, minimaal 30) toegestuurd te krijgen? Boek dan de newbornfotosessie all-in! All-in kan alleen voorafgaand aan de fotosessie gereserveerd worden. Wanneer je de basis fotosessie boekt en achteraf besluit alle digitale fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs. Deze prijzen vind je op de pagina Producten. Je ontvangt alle bestanden op een leuke gepersonaliseerde houten usb-stick met foto.

Locatie:

Bij je thuis
In de eerste periode na de bevalling zit je er niet altijd op te wachten om het huis uit te gaan. Daarom is het ook mogelijk om de fotosessie bij jullie thuis te laten plaatsvinden. Ik neem dan verschillende dekens en accessoires mee. Ook dan worden de foto’s gemaakt met uitsluitend daglicht. Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

%d bloggers liken dit: