Nieuwe Start

Ben je net gescheiden en gaan jullie als nieuw (gehalveerd of misschien wel samengesteld) gezin door, heb je jouw relatiebreuk verwerkt en zit je weer lekker in je vel, ben je er weer bovenop gekrabbeld na een ernstige ziekte of burn-out, ben je veel afgevallen en wil je jouw nieuwe ik aan iedereen laten zien?

Met Nieuwe Start Fotografie fotografeer ik mensen/gezinnen die een nieuwe start maken. Uit ervaring weet ik wat een impact bepaalde momenten in jouw leven op je kunnen hebben. Na 18,5 jaar werd mijn relatie verbroken. Ik ben hier kapot van geweest. Ik was ontzettend blij met de steun van mijn familie (met name mijn ouders) en de onvoorwaardelijke liefde van mijn kinderen. Omdat ik als fotograaf weet hoe belangrijk het is om zo veel mogelijk momenten in je leven vast te leggen, wilde ik mijn nieuwe start op beeld hebben. Toen ik er weer bovenop geklommen was, boekte ik een fotosessie samen met de belangrijkste personen in mijn leven op dat moment: mijn kinderen en mijn ouders. Deze foto’s zijn mij zo veel waard. Ik zie lol, ik zie liefde, ik zie trots, ik zie emotie, ik zie mezelf zoals ik ben en wil zijn.

In deze tijd waarin scheiden bijna de regel lijkt te zijn, kwam ik, tijdens een uitstapje met mijn nieuwe liefde, op het idee om de nieuwe start van anderen vast te leggen. En dan gaat het niet alleen om gescheiden mensen: iedereen die een nieuwe start maakt is welkom voor mijn camera! Het lijkt mij een eer deze nieuwe start voor jou/jullie vast te leggen!

Mogelijkheden Nieuwe Start

Er zijn verschillende pakketten voor een fotosessie Nieuwe Start waaruit je kunt kiezen.

Mini nieuwe start: te gebruiken voor een eenpersoonsfotosessie
Kosten: € 80,-
Tijdsduur: 20 minuten
Aantal fotobestanden in hoge resolutie: 5

Kleine nieuwe start: te gebruiken voor een fotosessie met meer dan een persoon
Kosten: € 95,-
Tijdsduur: 30 minuten
Aantal fotobestanden in hoge resolutie: 5

Standaard nieuwe start:
Kosten: € 175,-
Tijdsduur: ongeveer 1 uur
Aantal fotobestanden in hoge resolutie: 5 te kiezen uit een selectie van ongeveer 20 – 30 fotobestanden in webresolutie
Fotoalbum met een selectie van de bestanden in formaat 15×15

Grote nieuwe start:
Kosten: € 250,-
Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
Aantal fotobestanden in hoge resolutie: 15 te kiezen uit een selectie van ongeveer 30 fotobestanden in webresolutie
Fotoalbum met een selectie van de bestanden in formaat 15×15

Mega nieuwe start:
Kosten: € 375,-
Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
Aantal fotobestanden in hoge resolutie: de totale selectie (minimaal 30) aan fotobestanden
Fotoalbum met een selectie van de bestanden in formaat 15×15
Alle foto’s aangeleverd op een houten usb-stick met foto

Locatie

Je bepaalt zelf de locatie van de fotosessie. De mogelijkheden:

Mini en kleine nieuwe start:

Bij Nieuwe Start Fotografie
Bij een fotosessie mini en kleine nieuwe start is het mogelijk om te kiezen voor een fotosessie All black and white. Hierbij wordt gewerkt met een zwarte achtergronddoek en de bestanden worden omgezet naar zwart-wit. Deze fotosessie is voor maximaal 2 personen. Deze vindt bij mij thuis in Zoeterwoude plaats.

Buiten
De fotosessie mini en kleine nieuwe start kan op een van de volgende locaties plaatsvinden:
– in Park De Bult in Leiden
– in Park Matilo in Leiden
– in Park Cronesteyn in Leiden

Standaard, grote en mega nieuwe start:

Buiten
Wil je naar het strand, bos, park, duinen? Alles is in principe mogelijk. Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

Bij je thuis
Wil je graag foto’s in jullie eigen huis, tussen jullie eigen spullen, niet of zo min mogelijk in scène gezet? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan aan dat je voor een lifestylereportage gaat. Het is ook mogelijk om voor een in-home sessie te kiezen. Ook in je eigen huis, maar wel geposeerd. Of een combinatie van beide! Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

Grote letters

– Hoge resolutie betekent: geschikt om af te drukken. Deze worden zonder logo geleverd.
– Webresolutie betekent: geschikt voor online gebruik op bijvoorbeeld social media. Deze worden altijd met logo geleverd. Alleen deze fotobestanden mogen online gebruikt worden.
– Reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL naar de locatie) zijn inclusief. Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht. De reistijdvergoeding bestaat uit een reistijdtoeslag van € 5,- per halfuur. Het eerste halfuur is inclusief. Eventuele gemaakte parkeerkosten of entreekosten voor een bepaalde locatie zijn voor rekening van de klant.
– Voor de standaard en grote nieuwe start geldt dat tegen meerkosten extra digitale fotobestanden in hoge resolutie zijn bij te bestellen. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.
– Je maakt vooraf een keus uit de verschillende pakketten. Wanneer je een fotosessie boekt en achteraf besluit meerdere digitale fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs. Deze prijzen vind je op de pagina Producten.

 

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │