Standaardfotosessie

Prijs:

basispakket: € 150,-
all-in: € 305,-

Inhoud basispakket:

– te gebruiken voor: zwangerschap, kinderen, gezin, loveshoot, lifestyle
– een fotosessie van ongeveer 1 – 1,5 uur
– 20 – 30 digitale fotobestanden (jpg) in webresolutie met logo van Kleine Spruit Fotografie, voor online gebruik op bijvoorbeeld social media
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in hoge resolutie zonder logo naar keuze, geschikt om af te drukken*
– reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL naar de locatie)**

* Tegen meerkosten zijn extra digitale fotobestanden in hoge resolutie bij te bestellen. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.
** Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht.

All-in:

Wil je geen keuze hoeven maken uit de verschillende digitale fotobestanden en wil je de complete selectie van digitale fotobestanden in hoge resolutie (jpg, minimaal 30) toegestuurd te krijgen? Boek dan de standaardfotosessie all-in! All-in kan alleen voorafgaand aan de fotosessie gereserveerd worden. Wanneer je de basis fotosessie boekt en achteraf besluit alle digitale fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs. Deze prijzen vind je op de pagina Producten.

Locatie:

Je bepaalt zelf de locatie van de fotosessie. De mogelijkheden:

Buitenlocatie
Wil je naar het strand, bos, park, duinen, alles is in principe mogelijk. Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km.

Bij je thuis
Wil je graag foto’s in jullie eigen huis, tussen jullie eigen spullen, niet of zo min mogelijk in scène gezet? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan aan dat je voor een lifestylereportage gaat. Het is ook mogelijk om voor een in-home sessie te kiezen. Ook in je eigen huis, maar wel geposeerd. Of een combinatie van beide! Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │
│ Lifestylefotografie │Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Leiden │

Advertenties

Een gedachte over “Standaardfotosessie

  1. Pingback: Week 36: Zwangerschapsfotografie - Come On Aileen

Reacties zijn gesloten.