Voorwaarden Kleine Spruit Fotografie en Nieuwe Start Fotografie

Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie, Zelkovalaan 56, 2382 EL Zoeterwoude
Contactpersoon: Linda van Kooperen, telefoonnummer 06-51962462, e-mailadres kleinespruitfotografie@yahoo.com

Acceptatie van de voorwaarden

– Het maken van een afspraak betekent acceptatie van deze voorwaarden en de privacyverklaring van Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie.

Fotosessie

– Reiskosten tot en met 15 km zitten bij de prijs inbegrepen. Vanaf 15 km wordt een toeslag van € 0,40 per km doorberekend.
– Vanaf 15 km wordt een reistijdtoeslag van € 5,- per halfuur doorberekend. Het eerste halfuur is inclusief. Vanaf een half uur reistijd wordt de toeslag doorberekend.
– Eventuele gemaakte parkeerkosten of entreekosten voor een bepaalde locatie zijn voor rekening van de klant.
– De all-in fotosessie kan alleen voorafgaand aan de fotosessie gereserveerd worden (bij boeken doorgeven). Wanneer je de basisfotosessie boekt en achteraf besluit alle fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs.
– Een geboekte fotosessie kan tot 48 uur van tevoren kosteloos door de klant geannuleerd worden, daarna zijn er kosten aan verbonden (€ 35,-).
– Wanneer een fotosessie door ziekte of persoonlijke omstandigheden van de klant niet door kan gaan, dan dient de klant dit zo snel mogelijk te laten weten. Dan kan de fotosessie verplaatst worden.
– Bij kinder-/newbornfotosessies is het soms noodzakelijk om een fotosessie te staken. In overleg tussen klant en Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie wordt dan een nieuwe datum geprikt.
– Mocht Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie een fotosessie moeten verplaatsen korter dan 48 uur van tevoren, dan ontvangt de klant een korting van € 25,- op de fotosessie ter compensatie. Kosteloze annulering door de klant is in dit geval ook mogelijk.
– Als verplaatsing om wat voor reden dan ook noodzakelijk is, dient de nieuwe fotosessie binnen een maand na de oorspronkelijk geplande fotosessie plaats te vinden.
– Het is tijdens een fotosessie niet toegestaan voor de klant om zelf foto’s te maken anders dan een situatiefoto waarop ook de fotograaf zichtbaar is.

Fotobestanden

– Tenzij anders overeengekomen, levert Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie binnen uiterlijk 3 weken de webresolutiebestanden aan.
– Foto’s mogen niet worden gekopieerd, afgedrukt, opgeslagen, bijgeknipt of bewerkt zonder uitdrukkelijke toestemming van Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie. Dit geldt voor zowel webresolutiebestanden als hoge resolutiebestanden.
– Foto’s worden met aandacht geselecteerd en bewerkt naar creatieve keuze van Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie. Daarom kunnen er geen foto’s die buiten de door Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie gemaakte selectie vallen worden opgevraagd en worden foto’s die zwart-wit zijn niet in kleur aangeleverd en andersom.
– Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie heeft het auteursrecht, de klant heeft het gebruiksrecht. Dit betekent dat de klant de foto’s alleen privé mag gebruiken. Foto’s mogen niet worden doorverkocht of commercieel gebruikt zonder overleg met en vergoeding voor Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie.
– Fotobestanden in webresolutie zijn geschikt gemaakt voor publicatie op het web. Alleen deze bestanden met daarop het logo van Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie mogen op social media gebruikt worden (en niet de hoge resolutie bestanden). Bij gebruik is het niet toegestaan het logo te verwijderen of de foto’s te wijzigen op welke manier dan ook.
– Fotobestanden in webresolutie zijn niet geschikt om af te drukken.
– Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie is niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte afdrukken waarvan de kleuren niet overeen komen met de weergave op het beeldscherm van de klant. Kleine Spruit Fotografie werkt met een gekalibreerd beeldscherm, wat betekent dat de weergave kleurecht is en overeenkomt met de fotoafdrukken van een vaklab.
– Digitale hoge resolutiebestanden worden toegestuurd via WeTransfer en zijn in groot formaat zonder logo. Deze bestanden kun je voor eigen gebruik onbeperkt laten afdrukken bij een vakcentrale naar keuze. Deze bestanden worden uitsluitend in jpg aangeleverd. Uiteraard kun je de bestanden ook door Kleine Spruit Fotografie laten afdrukken voor optimale kwaliteit.
– Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie vraagt altijd toestemming per e-mail voor het tonen van foto’s op social media, website of portfolio of voor pr-doeleinden.
– De klant dient bij ontevredenheid binnen 5 dagen na ontvangst van de fotobestanden contact op te nemen met Kleine Spruit Fotografie. In overleg kan dan naar een oplossing gezocht worden.
– Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie bewaart de fotobestanden van een fotosessie minimaal een jaar. Na ongeveer een jaar worden ze definitief verwijderd.

Bestellingen

– De klant heeft vier weken de tijd om de fotobestanden in hoge resolutie, zonder logo, uit te kiezen en om nabestellingen te doen (afdrukken en/of extra digitale bestanden in hoge resolutie).

Betaling

– Contante betaling na afloop van de fotosessie is mogelijk.
– Bij overmaken hanteert Kleine Spruit Fotografie / Nieuwe Start Fotografie een betalingstermijn van 14 dagen.
– Digitale fotobestanden worden geleverd na ontvangst van de betaling.
– Producten worden besteld na ontvangst van de betaling.

Cadeaubonnen

– Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten en zijn geldig tot een jaar na afgifte.
– Wanneer de inhoud of prijs van een fotosessie wijzigt in de periode tussen aankoop van een cadeaubon en het daadwerkelijk plaatsvinden van de fotosessie, geldt de inhoud en prijs van de fotosessie zoals deze was op moment van aankoop van de cadeaubon.

26 februari 2019

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

Advertentie
%d bloggers liken dit: