Voorwaarden Linda van Kooperen Fotografie

Linda van Kooperen Fotografie, Zelkovalaan 56, 2382 EL Zoeterwoude
Contactpersoon: Linda van Kooperen, telefoonnummer 06-51962462, e-mailadres kleinespruitfotografie@yahoo.com

Acceptatie van de voorwaarden

Het maken van een afspraak betekent acceptatie van deze voorwaarden en de privacyverklaring van Linda van Kooperen Fotografie.

Fotosessie

– Reiskosten tot en met 15 km vanaf postcode 2382 EL zitten bij de prijs inbegrepen. Vanaf 15 km wordt een toeslag van € 0,40 per km doorberekend.
– Vanaf 15 km vanaf postcode 2382 EL wordt een reistijdtoeslag van € 5,- per halfuur doorberekend. Het eerste halfuur is inclusief. Vanaf een half uur reistijd wordt de toeslag doorberekend.
– Eventuele gemaakte parkeerkosten of entreekosten voor een bepaalde locatie zijn voor rekening van de klant.
– Een geboekte fotosessie kan tot 48 uur van tevoren kosteloos door de klant geannuleerd worden, daarna zijn er kosten aan verbonden (€ 50,-).
– Mocht Linda van Kooperen Fotografie een fotosessie moeten verplaatsen korter dan 48 uur van tevoren, dan ontvangt de klant een korting van € 25,- op de fotosessie ter compensatie. Kosteloze annulering door de klant is in dit geval ook mogelijk.
– Als verplaatsing om wat voor reden dan ook noodzakelijk is, dient de nieuwe fotosessie binnen een maand na de oorspronkelijk geplande fotosessie plaats te vinden.

Fotobestanden

– Tenzij anders overeengekomen, levert Linda van Kooperen Fotografie binnen uiterlijk 3 weken de fotobestanden in webresolutie en hoge resolutie (jpg) aan.
– Foto’s mogen niet worden gekopieerd, afgedrukt, opgeslagen, bijgeknipt of bewerkt zonder uitdrukkelijke toestemming van Kleine Spruit Fotografie.
– Linda van Kooperen Fotografie heeft het auteursrecht, de klant heeft het gebruiksrecht. Foto’s mogen niet worden doorverkocht of commercieel gebruikt zonder overleg met en vergoeding voor Linda van Kooperen Fotografie.
– Fotobestanden in webresolutie zijn geschikt gemaakt voor publicatie op het web. Alleen deze bestanden mogen online gebruikt worden. Bij gebruik is het niet toegestaan de foto’s te wijzigen op welke manier dan ook.
– Op de plaats waar de foto’s geplaatst worden, dient naamsvermelding van Linda van Kooperen Fotografie gemeld te worden.
– Fotobestanden in webresolutie zijn niet geschikt om af te drukken.
– Linda van Kooperen Fotografie is niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte afdrukken waarvan de kleuren niet overeen komen met de weergave op het beeldscherm van de klant. Linda van Kooperen Fotografie werkt met een gekalibreerd beeldscherm, wat betekent dat de weergave kleurecht is en overeenkomt met de fotoafdrukken van een vaklab.
– Digitale hoge resolutiebestanden worden toegestuurd via WeTransfer en zijn in groot formaat zonder logo. Deze bestanden kunnen voor eigen gebruik onbeperkt afgedrukt worden bij een vakcentrale naar keuze. Deze bestanden worden uitsluitend in jpg aangeleverd. Uiteraard kunnen bestanden ook door Kleine Spruit Fotografie worden afgedrukt voor optimale kwaliteit. Hier zijn kosten aan verbonden.
– Het is mogelijk dat Linda van Kooperen Fotografie, in overleg, foto’s gebruikt voor promotie van het werk.
– De klant dient bij ontevredenheid binnen 5 dagen na ontvangst van de fotobestanden contact op te nemen met Kleine Spruit Fotografie. In overleg kan dan naar een oplossing gezocht worden.
– Linda van Kooperen Fotografie bewaart de fotobestanden van een fotosessie minimaal een jaar. Na ongeveer een jaar worden ze definitief verwijderd.

Betaling

– De betaling dient binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur voldaan te worden.

September 2018

 

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

Advertentie
%d bloggers liken dit: