Newborn lifestyle / in-home

De eerste paar weken van een babyleven zijn erg speciaal, maar gaan helaas meestal in razend tempo voorbij. Je vergeet zo snel hoe ieniemienieklein alles aan jouw kindje was en hoe bijzonder die periode was. Dan zou het toch wel heel fijn zijn als je zorgt voor een mooi aandenken van de eerste levensweken van jullie kostbaarste bezit.

Een lifestyle newbornfotosessie vindt binnen ongeveer 6 weken na de geboorte plaats.

Newborn lifestyle / in-home

Prijs:

basispakket: € 195,-
all-in: € 325,-

Inhoud basispakket:

– een fotosessie van ongeveer 1,5 – 2 uur waarbij foto’s gemaakt worden van de baby en het hele gezin, maar dan in de eigen omgeving
– 30 – 40 digitale fotobestanden (jpg) in webresolutie met logo van Kleine Spruit Fotografie, voor online gebruik op bijvoorbeeld social media
– 7 digitale fotobestanden (jpg) in hoge resolutie zonder logo naar keuze, geschikt om af te drukken*
– een slideshow van de fotobestanden
– reiskosten binnen een straal van 15 km (vanaf postcode 2382 EL tot aan de locatie)**

* Tegen meerkosten zijn extra digitale fotobestanden in hoge resolutie bij te bestellen. Het is ook mogelijk om fotoafdrukken of andere producten tegen meerkosten te bestellen.
** Bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL worden reiskosten van € 0,40 per gereden km en een reistijdvergoeding in rekening gebracht.

All-in:

Wil je geen keuze hoeven maken uit de verschillende digitale fotobestanden en wil je de complete selectie van digitale fotobestanden in hoge resolutie (jpg, minimaal 40) toegestuurd te krijgen? Boek dan de newbornfotosessie all-in! All-in kan alleen voorafgaand aan de fotosessie gereserveerd worden. Wanneer je de basis fotosessie boekt en achteraf besluit alle digitale fotobestanden te willen afnemen, geldt een andere prijs. Deze prijzen vind je op de pagina Producten. Je ontvangt alle bestanden op een leuke gepersonaliseerde houten usb-stick met foto en ook een fotoalbum van 15×15 met daarin een selectie van de foto’s.

Locatie:

Bij je thuis:
De fotosessie vindt bij jullie thuis plaats. Er wordt geen gebruik gemaakt van mooie kleden als achtergrond of andere accessoires. Er worden foto’s van de baby alleen en met het gezin gemaakt. Juist jullie eigen huis is hierbij de achtergrond waarin we jullie willen vastleggen. Bij lifestyle wordt er niet of zo min mogelijk geposeerd. Er worden foto’s gemaakt van het in bad gaan, knuffelen, alle dagelijkse dingen. Bij een in-home sessie wordt ook gebruik gemaakt van het huis als achtergrond, maar wordt er wat meer geposeerd. Meestal doen we een combinatie van beide. Alles kan plaatsvinden in de babykamer, op jullie eigen bed, in de huiskamer, … Overal waar het licht mooi is. Houd wel rekening met de reiskosten bij afstanden groter dan 15 km vanaf postcode 2382 EL.

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

Advertentie
%d bloggers liken dit: