Reacties van klanten

Claudia Schoon – 10 oktober 2019
“Linda maakt zeer mooie foto’s van een bijzonder moment, dat heel snel voorbij gaat. We waren ontzettend blij met het resultaat van de newborn shoot!! Ze neemt goed de tijd om je kleintje rustig op het gemak te stellen.”

Claudia Wagner – 31 augustus 2019
“Linda maakt altijd leuke en mooie foto’s van mijn jongens. De jongens voelen zich ook op hun gemak bij haar.”

Sarah Mos – 26 oktober 2018
“Linda is echt een topper! Gezellig maar ook heel professioneel. Een super combinatie voor een fotoshoot. En de foto’s zijn ook nog fantastisch…wat wil je meer?!?”

Susanne Tebbens – 18 juni 2018
“Afgelopen zaterdag een cakesmash fotoshoot gehad van mijn zoontje. Hij vond het allemaal erg spannend en indrukwekkend, maar desondanks nam je rustig de tijd. Met onwijze gave en mooie foto’s als resultaat! Super bedankt!!”

Marjolein Eggen – 29 juli 2018
“Een ongedwongen fotoshoot van een uur in het park! Het voelde niet als elke keer poseren, maar gewoon lekker met de kids bezig zijn! Linda schiet de plaatjes ondertussen wel en haalt alles uit de kast, incl speelmateriaal, om de kindjes op hun gemak te stellen. Wij zijn erg blij met het resultaat!”

Lin Yiu Man – 12 juni 2018
“Linda heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze pasgeboren zoon samen met zijn 2 zussen. Ze nam echt de tijd voor iedereen en dat is te zien op de warme en natuurlijke foto’s die ze heeft gemaakt. Wij raden Linda aan iedereen aan!”

Arlieneke Voogt – 28 maart 2018
“Linda maakt hele mooie natuurlijke foto’s. Ze fotografeert kinderen zoals ze zijn en weet mooi de expressie in hun gezicht te vangen. Wij hebben nu al een aantal maal een foto sessie bij Linda gedaan. Zowel buiten als binnen locaties en keer op keer overtreft ze zichzelf. Wij raden Linda dan ook zeker aan! Ook omdat ze op een hele rustige manier de foto s neemt.”

Marleen den Haak – 20 oktober 2017
“Wij wilden graag een paar mooie foto’s van ons drietjes voordat ons gezinnetje uitgebreid wordt met ons dochtertje. Heel fijn dat Linda mini fotoshoots doet, omdat een kind van 2 jaar geen zin heeft in al te veel poseren. Het was heel relaxed met Linda en heeft geleid tot een aantal hele mooie foto’s, precies waar we op hoopten! Linda was ook heel flexibel met afspreken, en dat was fijn vanwege de weersvoorspellingen!”

Saskia Schmidt-Bakx – 13 september 2017
“Foto’s ontvangen! Ondanks een puberende peuter een (onverwachts) super resultaat  nu nog kiezen 

Deborah van der Sluijs – 16 augustus 2017
“Op 13 augustus om 8.30 uur fotoshoot op het strand van Katwijk. Het weer was mooi, ons gezin blij, en de foto’s zijn net zo mooi! Echt zoals het was en wij zijn! Geweldig!!! Wat een fantastische foto’s Linda! Super!! De belichting, de gezichtsuitdrukking, de hoek waarvan de foto is genomen! Allemaal perfect!! Dank je wel!”

Nancy Laurens – 5 juli 2017
“Na een zeer geslaagde newborn sessie van onze zoon 1,5 jaar geleden bij ons thuis en een fotosessie bij Linda thuis toen onze zoon 1 jaar was, hebben we wederom gekozen voor Kleine Spruit voor de newbornsessie van onze dochter. Linda is zeer professioneel en neemt alle tijd om de foto’s te maken. Ze heeft erg veel geduld, want het kost best even tijd om de baby in slaap te sussen en in de juiste houdingen te leggen. Maar ze slaagt hier telkens weer in en het resultaat is prachtig. De belichting is ook erg fraai en de close ups die ze tevens neemt van bijvoorbeeld oortjes of voetjes zijn erg mooi. Kortom, we zijn erg tevreden met de foto’ s en raden Kleine Spruit zeker aan!”

Daisy de Jong-Sierat – 12 juni 2017

“Omdat wij twee jaar geleden zijn getrouwd op de Burcht in Leiden wilden we daar graag een gezinsfotoshoot doen met onze kleine meid die in september is geboren. Hiervoor kwamen wij bij Linda uit. Het was heel gezellig en leuk om met Linda foto’s te maken en ze zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelden om te poseren. Wij hebben een super leuke gezinsfotoshoot gehad met Linda. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kleine meid en ook van ons drieën als gezin. Het wordt nog een hele klus om een selectie te maken uit al deze prachtige foto’s.”

Marije Derksen – 19 april 2017
“Wij hebben een super leuke Newborn shoot gehad met Linda! Ze was zo lief voor ons zoontje en de andere 2 kids. En we hebben héle mooie foto’s! Thanx Linda!”

Esther Dubbeldeman – 26 maart 2017
“Super leuke newbornshoot laten doen door Linda! Heeft werkelijk waar alle tijd genomen om onze mooie man super mooi op de foto te krijgen! En het resultaat is dan ook super!! Dank je wel!!”

Andreas, Ingeborg en Kimonas – 28 december 2016
“We zijn echt helemaal in de wolken van de waanzinnig mooie foto’s die je ons hebt gestuurd! Dank je wel! Ik heb ze ademloos bekeken en nogmaals en nogmaals, en kon haast niet wachten tot Andreas thuiskwam… Hij heeft meteen zijn ouders gebeld en ze nog doorgestuurd om te kijken! Natuurlijk zijn al we hopeloos verliefd op dat kleine manneke, en jouw foto’s doen hem zo stralen,
ook met zijn opa en oma, waar hij zo gek op is!”

Rosa Blomsma – 23 december 2016
“De foto’s zijn echt onwijs mooi! Ook de kwaliteit van de foto’s! Super bedankt!! Vandaag hebben we oma blij gemaakt met de foto van ons drieën. Ze was er heel blij mee! De rest gaan we met de kerst geven! Heel erg bedankt! We zijn echt blij met het resultaat!!”

Helen en Jacqueline – 21 december 2016
“We zijn echt blij met de mooie foto’s. Ze zijn leuk geworden! We hebben erg genoten van de relaxte fotoshoot. We vonden het heel leuk om te doen en iedereen staat goed op de foto. We hebben alle combinaties uitgebrobeerd en die zijn heel leuk geworden. We zij ook super blij met alle foto’s van het hele gezin omdat we daar vroeger niet zo veel van hadden. De natuur om ons heen is prachtig, komt goed uit op de foto met al die herfstkleuren. We hebben nu echt hele scherpe, spontane en professionele foto’s. “

Denice en Rick – 19 oktober 2016
“Bij zowel de zwangerschapssessie als de newbornshoot verliep het zeer gemakkelijk en ontspannen. De foto’s geven goed weer hoe wij zijn en er zit een goede variatie in. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!”

Eveline van Koetsveld van Ankeren – 31 augustus 2016
“Wij hebben door Linda een fotoreportage laten maken voor ons 10 jarig huwelijk. Dit wilde we laten doen in de binnenstad van Leiden op plekken waar we ook 10 jaar geleden bruidsfoto’s hebben laten maken, nu met onze dochter erbij. De foto’s zijn heel erg mooi geworden! De reportage is op een ontspannende manier gemaakt waarbij onze dochter op een leuke, bijzondere en mooie wijze is betrokken! Het resultaat is zo mooi, een mooie kers op de taart voor ons jubileum!
Wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Birgitte – 14 augustus 2016
“Een fotosessie in het Panbos laten verzorgen door Linda. Ze weet de juiste plekjes voor de mooiste foto’s te vinden en de resultaten zijn dan ook prachtig. Met de kleintjes weet ze ook precies wat te doen om een mooie foto te krijgen.  Dankjewel Linda!”

Christine en Trevor – 7 augustus 2016  
“We zijn heel blij met de foto’s die Linda gemaakt heeft. De foto’s zijn vanuit mooie hoeken genomen en met goede lichtinval. We hebben twee keer een combinatiesessie (poseren en lifestyle) gekozen met onze kinderen en de opa’s en oma’s erbij. Beide sessies verliepen heel ontspannen en dat is terug te zien op de spontane foto’s. Linda wist ons en onze zoon van vijf goed op ons gemak te stellen. We zijn heel erg tevreden over de foto’s en we zullen Linda zeker aanraden. We hebben gemerkt ook hoe prettig het was dat Linda de eerste keer naar ons huis toekwam en dat maakte het heel fijn met een pasgeboren baby erbij. De keer daarna was buiten in het park, maar we wilden ook nog een paar foto’s binnen. Dat was allemaal geen probleem. Linda was heel flexibel. En nu hebben we heel mooie en professionele familiefoto’s! Heel erg bedankt, Linda!”

Joke – 26 juni 2016
“De foto’s van onze familieshoot op 18 juni jl. (ja die tussen de buien door!) zijn fantastisch geworden. Bedankt Linda!”

Carien – 14 juni 2016
“Heel blij met de mooie foto’s van de life style sessie. Zo leuk om dit thuis te doen met Mark. Onze kleine man deed het heel goed en voelde zich helemaal op zijn gemak. Dank Linda voor dit resultaat!”

Chantal – 24 april 2016
“Twee weken geleden bij jou onze Newborn fotoshoot gedaan met Pip & Joy. Was zo fijn om te zien hoeveel liefde en geduld je er instopte. Nu de foto’s te hebben bewijst dat het op nieuw!! Echt super bedankt dat je onze meisjes wou fotograferen!!! Heel veel plezier en succes met het fotografen van nog veel meer mooie baby’s!!”

Brigitte – 15 april 2016
“Hoi Linda, bedankt voor de leuke newborn fotoshoot. Je pakt het echt professioneel aan. Leuke combinaties van verschillende soorten dekens, kleuren en houdingen. Ook had je veel geduld. Wanneer Ryan wakker werd wist je hem weer in slaap te krijgen. De foto’s kregen we dezelfde week nog toegestuurd. Bedankt voor de gave foto’s. Groetjes Brigitte”

Mirjam – 27 februari 2016
“Hoi linda, wat ben ik blij dat ik jou op het laatste moment nog kon boeken voor een newborn sessie. Mijn fotograaf moest door omstandigheden afzeggen. Naomi was al bijna geen newborn meer en jij kon een dag later al komen. De foto´s zijn prachtig geworden! Ik kan niet kiezen;)”

Tamara – 21 februari 2016
“De afgelopen jaren heb ik 4 fotoshoots bij Linda geboekt: 1 zwangerschapsreportage, 2 reportages van mijn dochters vlak na de geboorte en ook nog een gezinsfotosessie. Linda maakt prachtige foto’s, houdt rekening met je smaak, is artistiek en gaat geweldig om met kinderen. Ze weet cameraschuwe mensen toch prachtig vast te leggen en ze is gewoon een prettig mens en zeker tijdens een fotosessie in je huis tijdens je kraamweek is dat erg fijn.”

Pauline – 25 januari 2016
“Ondanks de iets chaotische zwangerschapsshoot (door mijn 2-jarige dochter), zijn de resultaten prachtig. Linda is erg professioneel en goed met kinderen. Het is zo lastig een keuze te maken. Ik kan niet wachten op de newbornshoot!”

Denise – 8 januari 2016
“Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie fotoshoot! Ook heel fijn dat het op zulk kort termijn kon en we hadden de foto’s al dezelfde dag binnen, helemaal top! Mijn vader was heel erg blij met zijn foto die we hem met kerst hebben gegeven. Hij heeft m gelijk opgehangen.”

 

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

 

Advertentie
%d bloggers liken dit: