Over

Moeder, fotograferen, vakantie, lekker eten, sporten, gezin, dansen, dat zijn woorden die als eerste in mij opkomen als ik mijzelf moet omschrijven. Ik vind het zelf verschrikkelijk om op de foto te gaan, maar doe het toch, want als fotograaf weet ik hoe waardevol foto’s zijn.

203442040_1608325782705714_1932274972680061946_n

Ik ben Linda van Kooperen, 40 jaar en moeder van twee zoons. Samen met mijn kinderen woon ik in Zoeterwoude. Daarnaast heb ik een leuke vriend en 3 bonuskinderen. Ik ben dol op fotograferen en wat als hobby is begonnen na de geboorte van mijn oudste zoon, is uitgegroeid tot meer dan een hobby. Het is een ontzettend leuke bijbaan naast mijn primaire (kantoor)baan. Mijn plezier haal ik uit het fotograferen van mensen, zowel baby’s als oudere kinderen als volwassenen. Het begon met het fotograferen van kinderen (daarom de naam Kleine Spruit Fotografie), maar ik vind het ook hartstikke leuk om volwassenen voor mijn lens te hebben. Daarom heb ik mijn werkzaamheden ook uitgebreid met bedrijfsfotografie (onder Linda van Kooperen Fotografie) en fotosessies van mensen die een nieuwe start maken (Nieuwe Start Fotografie).

Ik heb een basisopleiding fotografie gedaan bij de School voor fotografie in Breda en daarna diverse workshops gevolgd over fotograferen bij daglicht en ondergaande zon, Photoshop en een introductie Beloved. Ik fotografeer alleen bij natuurlijk licht. Je zult mij niet zien flitsen tijdens een fotosessie en ik maak geen gebruik van studiolampen.

Het liefst neem ik mijn modellen mee naar buiten. Dat kan eigenlijk in elk jaargetijde, maar bij heel slecht weer fotografeer ik ook binnen en bij newborns en baby’s blijven we meestal wel binnen. Een fotosessie kan eigenlijk overal plaatsvinden: buiten of in huis (er is altijd wel een geschikte plek te vinden).

Wat ik fijn vind om te horen is dat mensen bij mij komen, omdat mijn stijl en foto’s hen aanspreken. Ik maak graag een herinnering voor later!

Ik hoop tot ziens voor mijn camera! 😉

Groetjes,

Linda van Kooperen
Kleine Spruit Fotografie
Linda van Kooperen Fotografie

│ Zwangerschapsfotografie │ Newbornfotografie │ Babyfotografie │ Kinderfotografie │ Lifestylefotografie │
│Gezinsfotografie │ Familiefotografie │ Portretfotografie │ Bedrijfsfotografie │
│ Leiden │ Zoeterwoude │ Leiderdorp │ Alphen aan den Rijn │ Oegstgeest │ Katwijk │

Advertentie
%d bloggers liken dit: